Častimo te ručkom!

Budi u prvih 200, ostavi osvrt na rad u nekoj IT tvrtki i osvoji poklon bon od 80 HRK‎ na Woltu.

Pomozi nam da IT zajednicu učinimo transparentnijom

Pridruži se našem programu donacija

Kako funkcionira

U samo 3 koraka:

Ocjeni poslodavca

Ostavi barem 1 anoniman osvrt o svom radnom iskustvu.
Direction Arrows

Osvoji voucher

Nakon odobrenja tvog komentara očekuj poklon bon u iznosu od 80 HRK!

Vjerojatno se pitaš...

Na što mogu ostaviti svoj osvrt?

Osvrt, odnosno svoje mišljenje ostavljaš o jednom od segmenata radnog mjesta: proizvodu & tehnologijama, kulturi & timu, plaći, radu sa svrhom i procesu intervjua – ili o svima njima. Ispravnim osvrtom smatra se komentar koji je prošao našu provjeru i objavljen je na platformi. 

Tko se može pridružiti i koji su ostali uvjeti?

Mogu se pridružiti svi državljani Hrvatske, koji imaju iskustvo rada u IT tvrtkama, minimalne dobi od 18. godina.

Sve ostale uvjete pronadji OVDE.

o karijeri

Da ne ostane samo na riječima već da djelima pomognemo.

Par riječi o mami Božici i njezinoj djevojčici Elli​.

Majka i dijete došli su u smještaj u Udrugu prije 4 godine. Prije svega, saznajemo iz Udruge kako je mama Božica imala neizmjernu želju truditi se oko svoje djevojčice, u želji da joj omogući sve ono što sama nije imala kroz vlastito i teško odrastanje. 

S obzirom da nije imala podršku svoje biološke obitelji kroz život, mama Božica je znala koliko je velika odgovornost pred njom ako želi uspjeti kao majka. U Učilištu Petar Zrinski uspješno je završila trogodišnju kuharsku školu, što joj je omogućilo da s dotadašnjeg radnog mjesta spremačice dobije radno mjesto kuharice u Dječjem domu za nezbrinutu djecu u Zagrebu. To je bio veliki skok za nju. 

Uz posao, svaki slobodni trenutak mama Božica ulaže u svoju djevojčicu Ellu i neprestano traži načine kako da joj stvori put za rast i napredak. Ella pohađa vrtić i dijete je urednog razvoja, predana i temeljita u svemu što radi. Ovog ljeta se posebno trudila naučiti plivati i na kraju je majka, svjesna  truda vlastitog djeteta, omogućila i školu plivanja. 

“Kao odgajatelj pratim Ellu i naprosto se ne mogu nadiviti koliko je napredovala od uplašenog, nesigurnog i plahog djeteta kakvo je nekada ona bila. Ella danas pršti od života i svojim primjerom potiče sve oko sebe, a sve zahvaljujući požrtvovnosti i predanosti njezine majke.”

Marijana K.

Marijana K.

Pomozi nam u izgradnji boljeg IT svijeta

Svijet u kojem ljudi iz IT industrije ne traže savršene kandidate ili savršenu tvrtku, nego pronalaze savršeni spoj. 

O projektima

“Radi se na globalnom projektu s jako velikim brojem korisnika. Koriste se najsuvremenije tehnologije za stvaranje jedinstvenih featurea. Ima puno prostora za kreativnost u suradnji s ostalim članovima tima.”

Software Developer at SofaScore

Full-time Current Employee

O timu

“Rad u timu izrazito dobro organiziran i zabavan. U timu najčešće rade Scrum Master, Developeri, Product Owner i QA. Svaka od tih pozicija je izuzetno bitna za uspjeh u agilnom/scrum načinu rada.” 

Junior QA Specialist at IBM iX

Full-time Current Employee

O kulturi tvrtke

“Menadžment tvrtke nije samo titula, oni su naši kolege i prijatelji koji brinu o tome da tvrtka i njezini zaposlenici uvijek idu prema naprijed.”

Project Manager at Span

Full-time Current Employee

Postani deo regionalne IT zajednice

Zajednica za programere koji anonimno dijele svoje radno iskustvo, započinju rasprave s drugima i prijavljuju se za poslove.

PRIDRUŽI SE ZAJEDNICI

Podijelite svoje iskustvo.
Razgovarajte s programerima.
Donosite informirane odluke.

OBRATI NAM SE