Častimo te ručkom!

Budi u prvih 200, ostavi osvrt na rad u nekoj IT tvrtki i osvoji poklon bon od 80 HRK‎ na Woltu.
 

OSNOVNE INFORMACIJE

Preduvjet za sudelovanje u akciji je 1 odobren osvrt bilo koje vrste (Prozivod&Tehnologija, Kultura&Tim, Plaća, Intervju i Svrha) na joberty.hr, unešen od strane korisnika do 31.12.2022. Osvrti se odobravaju u skladu s našim Smjernicama za ostavljanje osvrta i Uvjetima korištenja. Ograničena količina poklon bonova za ovu akciju je 200.

Jedan poklon bon ima vrijednost 80 HRK i poklon bonovi se ne mogu međusobno kombinirati.

Sve osobe koje ostvaruju pravo na poklon bon, mogu iskoristiti isti na Wolt narurudžbinama do kraja 12. mjeseca 2022.

Poklon bon se ne može vratiti u novcu niti koristiti za usluge drugih operatera i djelatnosti.

TKO MOŽE BITI KORISNIK POKLON BONA

Korisnici poklon bona mogu biti:

  • Isključivo osobe starije od 18 godina
  • Osobe koje su svojim aktivnostima ostvarile pravo na dobivanje poklon bona (registrirani korisnik na joberty.hr koji je ostavio najmanje 1 recenziju odobrenu od strane Joberty administratora)

UVJETI I POTREBNA DOKUMENTACIJA

Akcija traje samo do 31.12.2022. ili do potrošenih 200 poklon bonova, što je i maksimalni broj poklon bonova – ovisno koji uvjet se pre ispuni.

Svim korisnicima koji ispune uvjet od minimalno 1 odobrene i objavljene recenzije na platformi joberty.hr, bit će omogućeno korištenje poklon bona. Korisnik ima pravo odbiti mogućnost dobivanja poklon bona pismenim putem na hello@joberty.hr.

Sve korisnike koji su stekli pravo korištenja poklon bonova Joberty tim će kontaktirati u roku od 7 dana. Za kontakt će se koristiti email adresa korisnika koju je koristio prilikom registracije na joberty.hr.

Joberty će od korisnika tražiti ime i prezime.

POKLON BON, NAČIN DOSTAVE I REALIZACIJA

Vrijednost poklon bona iznosi 80 HRK.

Broj poklon bonova je ograničen na ukupno 200 za cijelu akciju.

Moguće je izdati samo jedan poklon bon jednoj osobi.

Poklon bon će sadržavati podatke kao što su email adresa te ime i prezime korisnika bona. Poklon bon može koristiti samo osoba na čije ime je izdan poklon bon.

Ukoliko ukupna cijena pružene Wolt usluge prelazi iznos poklon bona, korisnik će razliku nadoplatiti vlastitim sredstvima.

U slučaju da je vrijednost poklon bona veća od vrijednosti pruženih Wolt usluga, korisnik predaje poklon bon Woltu (kao način plaćanja), bez mogućnosti povrata razlike u cijeni. Nakon prestanka korištenja usluga poklon bon više ne vrijedi.

Poklon bon se može iskoristiti do kraja prosinca 2022. godine.

PRIGOVORI

Prigovore vezane uz stjecanje uvjeta za dobivanje poklon bonova Joberty rješava pisanim putem na prigovore dostavljene na email adresu hello@joberty.hr. Žalbe i prigovori dostavljeni drugim komunikacijskim kanalima neće se smatrati valjanima.

OSTALE INFORMACIJE

MOLIMO POTENCIJALNE KORISNIKE POKLON BONOVA DA PAŽLJIVO PROČITAJU OVU OBAVIJEST.

U slučaju pogrešnog razumijevanja ove obavijesti, zainteresirani mogu dobiti dodatne informacije u odgovoru na pitanja poslana na hello@joberty.hr.

Zajednica za programere koji anonimno dijele svoje radno iskustvo, započinju rasprave s drugima i prijavljuju se za poslove.

PRIDRUŽI SE ZAJEDNICI

Podijelite svoje iskustvo.
Razgovarajte s programerima.
Donosite informirane odluke.

OBRATI NAM SE