Častimo te ručkom!

Budi u prvih 200, ostavi barem 1 osvrt na rad u nekoj IT tvrtki i osvoji poklon bon od 80 HRK‎ na Woltu.

Pomozi nam da IT zajednicu učinimo transparentnijom

Pridruži se našem programu donacija

Kako funkcionira

U samo 3 koraka:

Ocjeni poslodavca

Ostavi barem 1 anoniman osvrt o svom radnom iskustvu.
Direction Arrows

Osvoji poklon bon

Nakon odobrenja tvog osvrta očekuj poklon bon u iznosu od 80 HRK!

Vjerojatno se pitaš...

Na što mogu ostaviti svoj osvrt?

Osvrt, odnosno svoje mišljenje ostavljaš o jednom od segmenata radnog mjesta: proizvodu & tehnologijama, kulturi & timu, plaći, radu sa svrhom i procesu intervjua – ili o svima njima. Ispravnim osvrtom smatra se komentar koji je prošao našu provjeru i objavljen je na platformi. 

Tko se može pridružiti i koji su ostali uvjeti?

Mogu se pridružiti svi državljani Hrvatske, koji imaju iskustvo rada u IT tvrtkama, minimalne dobi od 18. godina.

Sve ostale uvjete pronadji OVDJE.

o karijeri
Koliko je recenzija potrebno napisati kako bih mogao sudjelovati?

Za osvajanje Wolt poklon bona potrebno je napisati samo jednu recenziju, no nitko te neće spriječiti da ih napišeš više. Uz više osvrta, IT industriju činimo transparentnijom i pomažemo programerima da donesu pametnije odluke o karijeri

Da ne ostane samo na riječima već da djelima pomognemo.

Par riječi o mami Božici i njezinoj djevojčici Elli​.

Majka i dijete došli su u smještaj u Udrugu prije 4 godine. Prije svega, saznajemo iz Udruge kako je mama Božica imala neizmjernu želju truditi se oko svoje djevojčice, u želji da joj omogući sve ono što sama nije imala kroz vlastito i teško odrastanje. 

S obzirom da nije imala podršku svoje biološke obitelji kroz život, mama Božica je znala koliko je velika odgovornost pred njom ako želi uspjeti kao majka. U Učilištu Petar Zrinski uspješno je završila trogodišnju kuharsku školu, što joj je omogućilo da s dotadašnjeg radnog mjesta spremačice dobije radno mjesto kuharice u Dječjem domu za nezbrinutu djecu u Zagrebu. To je bio veliki skok za nju. 

Uz posao, svaki slobodni trenutak mama Božica ulaže u svoju djevojčicu Ellu i neprestano traži načine kako da joj stvori put za rast i napredak. Ella pohađa vrtić i dijete je urednog razvoja, predana i temeljita u svemu što radi. Ovog ljeta se posebno trudila naučiti plivati i na kraju je majka, svjesna  truda vlastitog djeteta, omogućila i školu plivanja. 

“Kao odgajatelj pratim Ellu i naprosto se ne mogu nadiviti koliko je napredovala od uplašenog, nesigurnog i plahog djeteta kakvo je nekada ona bila. Ella danas pršti od života i svojim primjerom potiče sve oko sebe, a sve zahvaljujući požrtvovnosti i predanosti njezine majke.”

Marijana K.

Marijana K.

Pomozi nam u izgradnji boljeg IT svijeta

Svijet u kojem ljudi iz IT industrije ne traže savršene kandidate ili savršenu tvrtku, nego pronalaze savršeni spoj. 

O projektima

“Radi se na globalnom projektu s jako velikim brojem korisnika. Koriste se najsuvremenije tehnologije za stvaranje jedinstvenih featurea. Ima puno prostora za kreativnost u suradnji s ostalim članovima tima.”

Software Developer at SofaScore

Full-time Current Employee

O timu

“Rad u timu izrazito dobro organiziran i zabavan. U timu najčešće rade Scrum Master, Developeri, Product Owner i QA. Svaka od tih pozicija je izuzetno bitna za uspjeh u agilnom/scrum načinu rada.” 

Junior QA Specialist at IBM iX

Full-time Current Employee

O kulturi tvrtke

“Menadžment tvrtke nije samo titula, oni su naši kolege i prijatelji koji brinu o tome da tvrtka i njezini zaposlenici uvijek idu prema naprijed.”

Project Manager at Span

Full-time Current Employee

Postani dio regionalne IT zajednice

Zajednica za programere koji anonimno dijele svoje radno iskustvo, započinju rasprave s drugima i prijavljuju se za poslove.

PRIDRUŽI SE ZAJEDNICI

Podijelite svoje iskustvo.
Razgovarajte s programerima.
Donosite informirane odluke.

OBRATI NAM SE