Ti doprinosiš, mi doniramo!

Tijekom ograničenog vremena možeš doprinijeti Hrvatskoj IT zajednici i pridružiti se našoj humanitarnoj akciji. 

Za doprinos onima kojima je potrebno.

Pridruži se našem programu donacija

Kako funkcionira

Promjena počinje prvim korakom, a imat ćeš samo tri.

Zakorači

i napravi promjenu. Pridruži se našem pokretu registracijom.
Direction Arrows

Ocjeni poslodavca

Ostavi anoniman osvrt o svom radnom iskustvu i proširi vijest svojim prijateljima.
Direction Arrows

Pomozi drugima

Nakon što tvoji prijatelji ostave barem jedan komentar na platformi, donirat ćemo 10€ u dobrotvorne svrhe.

Vjerojatno se pitaš...

Kako se mogu pridružiti programu donacija?

Nakon što uspješno izvršiš registraciju i verificiraš profil na Joberty-u, generirat ćemo jedinstveni kod preporuke. Podijeli ga s tri prijatelja kako bi se pridružili platformi i ocijenili svoje poslodavce. 

Na što mogu ostaviti svoj osvrt?

Osvrt, odnosno svoje mišljenje ostavljaš o jednom od segmenata radnog mjesta: kulturi, plaći, projektima, tehnologijama, timu, učenju i procesu intervjua, ili o svima njima. Validnim osvrtom smatra se komentar koji je prošao našu provjeru i objavljen je na platformi. 

Koliko je recenzija potrebno da moji prijatelji napišu kako bi ostvarili prava za sudjelovanje?

Da bi ostvario pravo sudjelovati, tvoj prijatelj treba napisati samo jedan osvrt, no nitko ga neće spriječiti da ih napiše više. Uz više osvrta, IT industriju činimo transparentnijom i pomažemo programerima da donesu pametnije odluke o karijeri.

Koliko ću doprinijeti pridruživanjem programu?

Kada tvoji prijatelji iskoriste kod i ostave anoniman osvrt na Joberty-u, donirat ćemo 10e za potrebe obrazovanja i stručnog usavršavanja obitelji. Nakon što prikupimo 1000€ sva sredstva bit će uplaćena na račun Udruge Mrvica.

Kome doniram sredstva?

U suradnji s Udrugom Mrvica i njihovim djelatnicima odabrali smo obitelj kojoj će sredstva biti upućena. Udruga Mrvica posvećena je radu s mladim majkama ili ženama koje gube pravo na smještaj u Dječjem domu Zagreb, na koje su pravo imale tijekom prve godine života svog djeteta.

Tko se može pridružiti?

Našem programu donacije mogu se pridružiti svi državljani Hrvatske, minimalne dobi od 18. godina, do 1. ožujka 2022.

Da ne ostane samo na riječima već da djelima pomognemo.

Par riječi o mami Božici i njezinoj djevojčici Elli​.

Majka i dijete došli su u smještaj u Udrugu prije 4 godine. Prije svega, saznajemo iz Udruge kako je mama Božica imala neizmjernu želju truditi se oko svoje djevojčice, u želji da joj omogući sve ono što sama nije imala kroz vlastito i teško odrastanje. 

S obzirom da nije imala podršku svoje biološke obitelji kroz život, mama Božica je znala koliko je velika odgovornost pred njom ako želi uspjeti kao majka. U Učilištu Petar Zrinski uspješno je završila trogodišnju kuharsku školu, što joj je omogućilo da s dotadašnjeg radnog mjesta spremačice dobije radno mjesto kuharice u Dječjem domu za nezbrinutu djecu u Zagrebu. To je bio veliki skok za nju. 

Uz posao, svaki slobodni trenutak mama Božica ulaže u svoju djevojčicu Ellu i neprestano traži načine kako da joj stvori put za rast i napredak. Ella pohađa vrtić i dijete je urednog razvoja, predana i temeljita u svemu što radi. Ovog ljeta se posebno trudila naučiti plivati i na kraju je majka, svjesna  truda vlastitog djeteta, omogućila i školu plivanja. 

“Kao odgajatelj pratim Ellu i naprosto se ne mogu nadiviti koliko je napredovala od uplašenog, nesigurnog i plahog djeteta kakvo je nekada ona bila. Ella danas pršti od života i svojim primjerom potiče sve oko sebe, a sve zahvaljujući požrtvovnosti i predanosti njezine majke.”

Marijana K.

Marijana K.

Što ako nemaš koga pitati kako je u tvrtki na čiji natjecaj bi se prijavio?

Samo IT uloge. Relevantne povratne informacije drugih programera. Transparentne informacije za top 7 kategorija o kojima ljudi bruje!

O projektima

Radi se na globalnom projektu s jako velikim brojem korisnika. Koriste se najsuvremenije tehnologije za stvaranje jedinstvenih featurea. Ima puno prostora za kreativnost u suradnji s ostalim članovima tima.

Software Developer at SofaScore

Full-time Current Employee

O timu

Rad u timu izrazito dobro organiziran i zabavan. U timu najčešće rade Scrum Master, Developeri, Product Owner i QA. Svaka od tih pozicija je izuzetno bitna za uspjeh u agilnom/scrum načinu rada. 

Junior QA Specialist at IBM iX

Full-time Current Employee

O kompanijskoj kulturi

Span je kao jedna velika obitelj gdje vlada ogromno poštovanje jednih prema drugima. Menadžment tvrtke nije samo titula, oni su naši kolege i prijatelji koji brinu o tome da tvrtka i njezini zaposlenici uvijek idu prema naprijed.

Project Manager at Span

Full-time Current Employee

Proširi vijest. Doniraj već danas.

DONIRAJ 10€ Udruzi Mrvica

Zajednica za programere koji anonimno dijele svoje radno iskustvo, započinju rasprave s drugima i prijavljuju se za poslove.

PRIDRUŽI SE ZAJEDNICI

Podijelite svoje iskustvo.
Razgovarajte s programerima.
Donosite informirane odluke.

OBRATI NAM SE